Strooisels

Vlasstrooisel: Dit is een 100 % plantaardig, gezond en goedkoop strooisel van ontstofte vlaslemen. Door het hoge absorptievermogen is vlas spaarzaam in gebruik en volledig biologisch afbreekbaar. Dit wordt geleverd op pallets waar 48 balen op zitten en eventueel te leveren met hoezen zodat u ze buiten kan laten staan.

Houtvezel: De eigenschappen van dit product kunnen sec beschreven worden: stofvrij, droog, geen schimmelvorming, uniforme balen, grove vezels, perfect vocht opnemend vermogen (tot 3 keer zoveel als stro), neemt niet veel ruimte in beslag, mooi en het product wordt hygiënisch verpakt. Balen zijn verkrijgbaar in 22 of 24 kg strooivolume en 500- of 600 liter .

Houtvezel Excellent: Dit product is een bodembedekker met een uitzonderlijk absorptievermogen. Daardoor zijn deze houtvezels niet alleen efficiënt en zuinig in gebruik, tevens wordt het mestvolume aanzienlijk gereduceerd. Excellent wordt speciaal aanbevolen als bedding voor het paard. Het is namelijk een stofvrij product waardoor irritatie van de luchtwegen wordt voorkomen. Daarnaast is het zacht en comfortabel waardoor de gewrichten worden ontzien. Strooivolume is 650 of 750 liter en dit product is te verkrijgen in 40 balen per pallet.

Zaagsel: Dit strooisel wordt vooral als bedding gebruikt in varkens- en rundveehouderijen. Dit materiaal is door het grote absorptievermogen van het zaagsel erg functioneel. Zaagsel is alleen in grootverpakking verkrijgbaar en wordt geleverd in een standaard verpakking van 140 liter strooivolume. Het product wordt dubbel gezeefd en stofvrij verpakt in 100% recyclebaar folie.

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage