Seizoenen

Gerritse Fourage & Transport is een seizoens,- en weersafhankelijk bedrijf. In juni t/m augustus wordt weidehooi en kuilgras ingewonnen. Hooi en kuilgras kwalificeren wij, op stam, in de zweel, of in de baal. Kwaliteit staat voorop en het product wordt dan ook nauwlettend gecontroleerd of het de juiste vochtgehalte bevat. De partijen worden groot ingekocht om in opslag te hebben of direct aan derden te leveren. Doordat wij ruime capaciteit hebben kunnen wij breedt anticiperen op de markt. Door continuïteit heeft Gerritse Fourage en Transport interessante contacten (contacten die kwaliteit kunnen waarborgen en opslaan) opgedaan in het buitenland. Zo kopen we veel hooi in vanuit Duitsland. Het grootte voordeel is dat hooi vanuit Duitsland op afroep wordt afgehaald en gelijk wordt geleverd aan de eind verbruiker.

Een aantal facetten betreft stro is dat medio Juli het graszaadseizoen begint. Aan het einde van juli wordt begonnen met het dorsen van de eerste gerst- en tarwevelden. Ook dit stro wordt door Gerritse Fourage slim ingekocht en getransporteerd naar de eind verbruiker.

Door het participeren in de brede markt en de verschillende seizoenen ontstaat ons aanbod. Dit aanbod gaat altijd in op de eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage