Historie van generatie op generatie op generatie

Gerritse is in de "fourage branche" voor veel mensen een begrip. Vanuit generaties is Gerritse al vanaf 1943 actief. Vanaf dat moment werd eel hooi & stro ingewonnen vanuit Zeeland. Destijds werden kleine balen naar een opslagvestiging getransporteerd, om zo partijen in de wintermaanden te kunnen verhandelen. Mijn vader heeft de onderneming later van zijn vader overgenomen. Vanaf 1992 ben ik zelf als werknemer actief in het bedrijf Gerritse Fourage B.V. In 1996 kocht ik mijn eerste combinatie om voor het bedrijf producten te transporteren. Een aantal jaren later heb ik het bedrijf voortgezet als "Gerritse Fourage en Transport". Daarbij is het materieel uitgebreid met een aantal vrachtwagens om zo diverse soorten transport voor derden in geheel Europa te kunnen voorzien.

Naast het transport is het bedrijf in 2006 uitgebreid met de, in- en verkoop van fourageprodukten. Deze ontwikkeling heeft zich doen ontstaan door de de vraag naar een concurrerende prijs. Door transport en fourageprodukten te combineren kan het product zo voordelig mogelijk bij de klant geleverd worden. Inmiddels is het bedrijf een volwaardige fouragehandel met een ruime opslagcapaciteit voor hooi, stro en diverse andere strooisels en hebben we 4 vrachtwagencombinaties tot onze beschikking. Hiervan zijn twee combinaties voorzien van een Walkingfloortrailer en twee van een open trailer en geïntegreerde shovel. Met deze variëteit kunnen we altijd het juiste materieel inzetten en produkten op de juiste plaats bij de klant achterlaten.

Sec kan ik met gepaste trots kijken naar een heel team van vakbekwame medewerkers, die zich allen inzetten om Gerritse Fourage & Transport een bloeiend bedrijf te laten zijn. Een bedrijf met perspectief!

Jan Gerritse JR.

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage