Het bedrijf

Wij zijn specialist in het leveren van alle soorten hooi, graszaadhooi en andere pensprik. Daarnaast levert Gerritse Fourage & Transport ook alle soorten stro, luzerne en kuilgras. Productie die wij leveren wordt altijd beoordeelt vanuit de kwaliteit. Dit aspect hoogwaardig handhaven krijgt binnen onze onderneming ten alle tijden veel aandacht!

De diversiteit waarin wij participeren is onder te verdelen in een aantal categorieën. Zo verzorgen wij naast de fourage diverse soorten transporten. Hierbij kan gedacht worden aan producten in de agrarische sector, speciaal vervoer, staalgoederen en walkingfloor transport. Ieder type transport vraagt om een bepaalde wijze van laden en lossen. Onze werklocatie beschikt over een aantal machines waarmee wij dit correct kunnen verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een shovel met diverse klemmen om zo alle soorten en maten kuil-, hooi- en strobalen te kunnen verplaatsen.

Een hoog kiep bak om kippen stallen leeg te rijden en mest te laden.

Gerritse Fourage & Transport is gevestigd in Ederveen (provincie Gelderland). Doordat onze vestiging direct naast de A30 gesitueerd is zijn wij uitstekend bereikbaar voor onze klanten en leveranciers. Via de link "contact" in het menu kan u bekijken hoe u ons kan bereiken.

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage

Gerritse Fourage